Moja alergija - prva slovenska specializirana trgovina za alergike

Skoči na glavni sadržaj »

Vaša košarica je prazna

Privatnost osobnih podataka

Mojaalergija.com se obvezuje da ni na koji način neće zloupotrebljavati osobne podatke iz korisničkog računa i obrazaca narudžbe, niti će ih dostavljati ili razotkrivati trećim fizičkim ili pravnim osobama, osim u slučajevima kada to izričito nalaže zakon te za potrebe ispunjenja obveze dostave.

Osobne podatke (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.) imati će na uvid samo djelatnici, a u svrhu procesuiranja vaših narudžbi. Naši djelatnici se obavezuju čuvati tajnost podataka, te će vaše podatke koristiti samo za potrebe izvršenja dostave kupljene robe.

Osobni kontakt podaci (telefon, e-mail i sl.) na uvid su samo našim djelatnicima te se mogu koristiti samo za direktan kontakt na liniji Mojaalergija.com – kupac u slučaju potrebe kako bi se osigurala sigurna dostava.

Prikupljaju se samo osobni podaci nužni za sigurno ispunjavanje obaveza koje Mojaalergija.com preuzima u trenutku kreiranja narudžbe.

Prodavatelj će s korisnikom kontaktirati putem sredstava komunikacije na daljinu samo ukoliko se korisnik tome izričito ne protivi. Oglasne elektronske i/ili SMS poruke će sadržavati sljedeće:

- jasno i nedvosmisleno će biti označene kao reklama,
- pošiljatelj će biti jasno vidljiv i naznačen,
- različite akcije, promocije i druge marketinške tehnike će biti i označene kao takve.

Isto tako će se jasno utvrditi uvjeti sudjelovanja u njima:
- jasno će biti predstavljen način odjave od primanja reklamnih poruka,
- prodavatelj će izričito poštovati želju korisnika koji ne želi primati reklamne poruke.


Osim osobnih podatka, kao i gotovo sve ostale stranice, naša internet stranica automatski bilježi vrstu pretraživača koji koristite, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl. Ovi podaci koristite se isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Prilikom internet narudžbe Mojaalergija.com poslati će Vam obavjet o obavljenoj kupnji na vašu e-mail adresu. Osim ovog poruke e-pošte Mojaalergija.com neće slati nikakve daljne poruke, osim u slučaju kada je dostava nemoguća (npr. kriva adresa dostave, nedostatak robe na skladištu i sl.) ili kada kupac zatraži dodatna pojašnjenja ili nas na neki drugi način kontaktira, no i u tom slučaju Vašu e-mail adresu koristiti ćemo samo za potrebe pojašnjenja vašeg upita.


Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu www.mojaalergija.com te na sve stranice unutar www.mojaalergija.com domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na navedenoj domeni, za koje Mojaalergija.com nije nadležan.